Nybygg

Nybygg i Bergen og omegn

Ta oss med fra start

Å planlegge et nybygg er en spennende, men også krevende prosess. Derfor er det viktig å ha en erfaren samarbeidspartner som innehar kunnskap og kompetanse om funksjonalitet, søknadsprosess og utførelse. Byggmester Turøy & Algrøy hjelper deg med nybygg i Bergen og omegn fra idé til nøkkelferdig hus også i områdene Askøy og Sotra.

Vi kommer gjerne på en kostnadsfri befaring på tomten din og hjelper deg med å komme i gang med boligdrømmen.

Et trygt valg

Velger du oss får du drømmehuset til avtalt tid og pris samt 5 års reklamasjonsrett. Når du velger oss for oppføring av din nye bolig slipper du å tenke på byggtegninger, søknader og meldinger – vi tar på oss jobben fra A til Å, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Enten du er i idéfasen eller har plantegningene på nybygget klare – ta kontakt, så hjelper vi deg på veien videre!

Vi fører opp nybygg i Bergen, Sotra og omegn innen:

Enebolig

enebolig

På tide å realisere boligdrømmen? Ta med en byggmester fra start, så hjelper vi deg med å komme i gang med nybygg og blir med deg fra tomt til nøkkelferdig hus. Husk – vi tilbyr gratis befaring!

Hytte

hytte

Enten du ønsker hytte på fjellet, ved sjøen eller et sted midt i mellom – vi hjelper deg fra A til Å og fører opp hytten din etter dine ønsker og behov i Bergen og omegn.

Naust

naust bergen

Vi hjelper deg med nybygg som naust enten du ønsker naust til bruk som fritidsbolig/hytte eller ønsker en mer praktisk nausttype som skal brukes til båt og tilhørende utstyr.

Garasje

garasje bergen

Er det på tide å få bilen inn i varmen? Byggmester Turøy & Algrøy hjelper deg med å tegne og føre opp ny garasje eller carport. Vi prosjekterer garasjen etter dine ønsker og behov og ser til at resultatet blir som avtalt.

byggmester sotra

Har du spørsmål angående nybygg eller noen av våre andre tjenester eller priser? Ta kontakt i dag – vi tilbyr gratis befaring!