Byggmester

Byggmester – Bergen, Askøy, Sotra

Byggmester Turøy & Algrøy i Bergen utfører det meste innen tømrerfaget. Vi arbeider også som totalentreprise og utvikler tomteområder i Bergen, på Askøy og Sotra. Som totalentreprise tar vi på oss prosjekterende og utførende ansvar, noe som sikrer deg en ukomplisert og oversiktlig byggeprosess samtidig som kvalitet og pris blir som avtalt.

Solid håndverk

For oss som byggmester, er det viktig å levere solid håndverk og ivareta gode byggtradisjoner i alt arbeid vi gjør, enten vi skal foreta ombygging, føre opp nybygg som boliger eller terrasser og garasjer. I alle prosjekter vi utfører, store som små, står kvalitet og godt håndverk alltid i fokus.

Vår lange erfaring og solide kompetanse har gjort oss til en naturlig samarbeidspartner for private, profesjonelle og offentlige utbyggere helt siden vår oppstart på Sotra i 1986.

Byggmester Turøy & Algrøy er godkjent byggmester – du finner oss i Mesterregisteret.

Ombygging

byggmester bergen

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Nybygg

byggmester askøy

Vi fører opp nybygg fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris og 5 års reklamasjonsrett. Velger du oss til å føre opp din nye bolig slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A til Å.

Terrasse og garasje

byggmester sotra

Byggmester Turøy & Algrøy tilbyr et komplett anbud på altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd etter dine ønsker og behov. Vi fører også opp garasjer og carports i ulike størrelser.

byggmester sotra

Trenger du en byggmester i Bergen eller omegn? Har du spørsmål angående våre tjenester, priser eller annet? Ta kontakt i dag – vi tilbyr gratis befaring!