Byggmester

Byggmester – Bergen, Askøy, Sotra

Byggmester Turøy & Algrøy i Bergen utfører det meste innen tømrerfaget. Vi arbeider også som totalentreprise og utvikler tomteområder i Bergen, på Askøy og Sotra. Som totalentreprise tar vi på oss prosjekterende og utførende ansvar, noe som sikrer deg en ukomplisert og oversiktlig byggeprosess samtidig som kvalitet og pris blir som avtalt.

For oss som byggmester, er det viktig å levere solid håndverk og ivareta gode byggtradisjoner i alt arbeid vi gjør, enten vi skal foreta ombygging, føre opp nybygg som boliger eller terrasser og garasjer. I alle prosjekter vi utfører, store som små, står kvalitet og godt håndverk i fokus.

Vår lange erfaring og solide kompetanse har gjort oss til en naturlig samarbeidspartner for private, profesjonelle og offentlige utbyggere helt siden vår oppstart i 1986.

Byggmester Turøy & Algrøy er godkjent byggmester – du finner oss i Mesterregisteret.

Ombygging

byggmester bergen

På tide med en forandreing? Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid og pris. Sammen blir vi enige om en ny og bedre løsning som gjør at du blir fornøyd. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag eller innspill til ombygging.

Nybygg

byggmester askøy

Drømmer du om å bygge ny bolig? Vi fører opp nybygg fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris og 5 års reklamasjonsrett. Velger du oss til å føre opp din nye bolig slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A til Å.

Terrasse og garasje

byggmester sotra

Vi tilbyr et komplett anbud på altan, balkong, terrasse eller veranda -store eller små prosjekter – vi skreddersyr etter dine ønsker slik at du blir fornøyd med sluttresultatet. Vi fører også opp garasjer og carports i Bergen og omegn.